"GRANNY THE NANNY"

Moderne kinderopvang met ouderwetse degelijkheid

 

"Wat hebben onze 3 kinderen (4&3&1) genoten van je. Het voelde meteen vertrouwd. Met zelf gemaakte brooddeeg aan de gang of lekker even knutselen. Of even naar de kinderboerderij. Bedankt Mieke voor de goede zorgen!"

 

Wiesje, Veenendaal

 

 

"In de afgelopen 3,5 jaar hebben wij Mieke leren kennen als een super enthousiaste gastouder. Mieke onderneemt van alles met de kiinderen; knutselen, flodderen, spelletjes eb vooral buiten zijn is belangrijk! Regen is nooit een issue eb Leonie heeft ten vollen genoten om bij Mieke te zijn. Met al haar ervaring en kennis heeft ze mede Leonie gemaakt tot het prachtige meisje dat het nu is. Wij kunnen Mieke dan ook van harte aan bevelen en als we een cijfer mogen geven is een 9 zeer terecht."

 

Johan, Ede

 

 

"Granny the Nanny is alles wat we in een gastouder kunnen wensen. Het belangrijkste voor ons is dat we onze dochter ergens konden brengen met een goed gevoel. Dat is absoluut bij Mieke! Duidelijke structuur en activiteiten en gewoon erg leuk voor de kleine. Een goede overdracht via het schrift en met de speciale dagen doet ze ook leuke attenties maken. Kortom boven verwachting tevreden! "

 

Fam. van Tiel

 

 

"Wat een geweldige tijd heeft Britt gehad. Elke dag kreeg ik de vraag: "mag ik weer naar Mieke vandaag?" Samen naar het bos, de speeltuin of het dorp. Helpen met de 'kleintjes', spelletjes doen, de tafel samen dekken. Wat kon Britt lekker haarzelf zijn en ontwikkelen bij jou. Nu kon ze als een zelfstandige en zelfverzekerde kleuter naar school."

 

Dafne en Gradus