Wat verzorg ik:

 

Uw kind heeft elke dag naast veel aandacht en liefde natuurlijk ook voldoende voeding nodig om te kunnen ontwikkelen.

 

Daarom worden de volgende maaltijden verzorgd (wat bij de dagprijs inbegrepen zit);

 

  • Vers fruit/groente. Hierbij is herhaling en afwisseling nauw met elkaar verbonden. Groente voor de baby’s wordt vers gekookt en (regelmatig) samen met de kinderen gehaald bij de (groente)boer. Want hoe leuk is het om jouw eigen aardbei uit te zoeken of samen appelmoes te maken?
  • Lunch maaltijd. Dit zal voornamelijk een broodmaaltijd zijn, maar kan ook afgewisseld worden met een wentelteefje/omelet of we maken samen een verse soep.
  • Snack tussendoortje. Dit kan variëren van rijstewafel/soepstengel tot zelf gepofte popcorn, of een heerlijk zelf gemaakt waterijsje of smoothie. Voor feestelijke gelegenheden als een verjaardag/pasen etc. pak ik altijd net even wat meer uit door voor of met de kinderen een lekker en toepasselijk tussendoortje te maken.

 

Belangrijk: Indien uw kind een allergie heeft voor bepaalde voedingsstoffen hoor ik dit graag zodat ik hier rekening mee kan houden.

 

Verder verzorg ik een dagboek van uw kind. Hierin beschrijf ik alle beleefde avonturen. De genuttigde maaltijden/ slaapjes/ ontlasting zal ik hierin niet opschrijven. Deze info kunt u vinden bij het ophalen van uw kind op de eettafel. Het schrift is bedoeld voor een mooie herinnering voor later. Uiteraard is het fijn als u zo nu en dan een avontuur in het dagboek schrijft die hij/zij thuis heeft beleefd.

 

"GRANNY THE NANNY"

Moderne kinderopvang met ouderwetse degelijkheid